Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΖΕΟΛΙΘΟΣ: ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,

 Οκτωβρίου 03, 2020

  

ΖΕΟΛΙΘΟΣ: ΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΝΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψήφια Βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ (25/9/2020) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ


ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Πιάσαμε μια σειρά ορυκτών Κα. Σκανδάλου όπου με την σωστή επεξεργασία και χρήση τους καθώς και με τις μοναδικές τους ιδιότητες θα μπορέσουν να δώσουν λύση όχι μόνο στην οικονομία της Ελλάδας αλλά και στην υγεία των ανθρώπων καθώς και στην εξυγίανση και προστασία του περιβάλλοντος.

Όταν μιλάμε για τον ορυκτό πλούτο συνήθως το μυαλό μας πάει σε ορυκτά όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, αλουμίνιο, βωξίτης κτλ αλλά και σήμερα αποδεικνύουμε ότι και ορυκτά που δεν είναι ευρέως γνωστά έχουν πολύπλευρες και χιλιάδες χρήσεις που όπως προείπαμε μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας μας και την ευημερία των ανθρώπων πάντα με την δίκαιη χρήση τους.

 

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας είναι νευραλγικός τομέας για την εισροή εσόδων μιας και είναι ένα από τα ζητούμενα για να λειτουργήσει ορθά η πολιτεία μας καθώς επίσης και οι χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την εξόρυξη, την μελέτη, την μεταποίηση των ορυκτών σε εργοστάσια, τις μεταφορές, την εξαγωγή, την επιστήμη που θα αναπτυχθεί προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την χρήση τους πέραν των γνωστών που υφίστανται έως σήμερα  και που κάποιοι προσπάθησαν να κρύψουν από τους ανθρώπους.

Τις έρευνες αυτές θα ενισχύσει και θα προωθήσει η ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ με την διακυβέρνηση της χώρας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ώστε απρόσκοπτα πλέον η επιστήμη να δημιουργήσει υπέρ της ανθρωπότητας.

Τα ορυκτά αγκαλιάζουν την καθημερινότητα μας και βρίσκονται παντού και σε όλα γύρω μας. Παρόλα αυτά, η αξία τους δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμη από το ευρύ κοινό.
Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε αλλά ο καθένας από εμάς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θα χρησιμοποιήσει έως και 400 τόνους ορυκτών στο σπίτι, στο γραφείο , στο αυτοκίνητο, στις τηλεοράσεις, στα κινητά, στους υπολογιστές, στα φάρμακα στα καλλυντικά κτλ.

Η χρήση των ορυκτών υλών είναι απαραίτητη σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τις βιομηχανίες φαρμάκων και διατροφής, τα μέσα μεταφοράς, την ιατρική, τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τις τεχνικές κατασκευές και γενικά ό,τι κάνει τη ζωή μας πιο άνετη.

Υπάρχουν μέταλλα και ορυκτά τα οποία βρίσκουν εφαρμογές στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων ή συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των καλλιεργήσιμων εδαφών ή της ζωικής παραγωγής όπως αναφέραμε και σήμερα στις χρίσεις του ζεόλιθου.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι:

·         για ένα σπίτι απαιτούνται περίπου 150 τόνοι ορυκτών.

·         τα κεραμικά και το γυαλί παράγονται 100% από ορυκτές πρώτες ύλες.

·         τα χρώματα και το χαρτί περιέχουν ορυκτά σε ποσοστό 50%.

·         Για κάθε χιλιόμετρο εθνικής οδού χρειάζονται 30.000 τόνοι ορυκτών (σε αδρανή και τσιμέντο).

Το 70% της ευρωπαϊκής κατασκευαστικής βιομηχανίας εξαρτάται από τα ορυκτές πρώτες ύλες (μεταλλεύματα, βιομηχανικά και λατομικά ορυκτά).

Ήρθε η ώρα κ. Σκανδάλου μετά από πολλά χρόνια να εκμεταλλευτούμε εμείς οι Έλληνες τον ορυκτό μας πλούτο που είναι σε τεράστιες ποσότητες στην χώρα μας και σε κάποιες περιπτώσεις σχεδόν ανεξάντλητες.

Τόσα χρόνια αλλογενείς σε νευραλγικές θέσεις στην χώρα μας όχι μόνο δεν φρόντισαν να έχουμε έσοδα από αυτά τα υλικά αλλά έκαναν και ότι ήταν δυνατόν α φτάσουμε στις μέρες μας σε μια υποτιθέμενη πτώχευση όπου μας οδήγησε στα μνημόνια με πολύ ύπουλο τρόπο ώστε να παραδώσουμε γη και ύδωρ σε ξένα κέντρα εξουσίας και συμφερόντων αφήνοντας τους Έλληνες σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης με νόμους που αποτελειώνουν σιγά και βασανιστικά ένα υπερήφανο ΕΘΝΟΣ.

Στην επομένη εκπομπή θα δούμε και το νομοθετικό πλαίσιο για να καταλάβουμε πως φτάσαμε έως εδώ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6934141042

instagram

twitter

facebook

e-mail:ninadimitriou2019@gmail.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΑΝΙΑΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

https://kosmotheasi.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν

  Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν Εθνική κατάντια και ντροπή η Ελληνική μέχρι τώρα βραχονησίδα Ζουράφα να βρίσκετ...