Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!Ε.ΣΥ?

   Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΑΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ



ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


.
ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΑΤΟΣ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D (Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) Η Β12.

ΈΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ


“ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΘΟΣ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ” ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗ

ΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Ο Κ. ΚΑΦΑΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 4-5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:


ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

ΈΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΦΡΟΥΤΑ 4-5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΔΥΟ ΩΜΑ, ΔΥΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 50-100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΡΟΥΣ. ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ (ΤΥΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΓΑΛΑ) ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΥΝΕΛΙ, ΨΑΡΙΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.

Ο Κ. ΚΑΦΑΤΟΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 4-5 ΕΤΩΝ.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ


“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΙΣΗ Η 1 ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ” ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

“ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ”

ΆΛΛΩΣΤΕ, ΧΘΕΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΗΓΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ, ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΟΧΗΣ.

“ΠΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ.[ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΚΥΡΙΕ ΚΑΦΑΤΟ,ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΑΛΛΑ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ,ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΄΄ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ΄΄ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ]

ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ, ΘΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.

ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ” https://apithano.gr/ygia/36059/o-kathigitis-antonis-kafatos-proeidopoiei-petaxte-ta-sympliromata-diatrofis

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΠΦΣ) ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ «ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ».

Ο ΠΦΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΦ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΛΕΜΗ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

«Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ», ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ «Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ». HTTPS://WWW.NEWSBEAST.GR/HEALTH/ARTHRO/4246367/TA-SYMPLIROMATA-DIATROFIS-STA-GYMNASTIRIA-PROKALOYN-ANTIDRASEIS

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑ[Σ]ΤΡΟΦΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ [ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?] ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΄΄ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ΄΄ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑ

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΄΄ΚΡΥΦΗ ΠΕΙΝΑ΄΄ 

ΔΛΔ ΤΡΩΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ [ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ-ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΟΦΗ,ΝΕΡΟ,ΚΡΕΑΣ,ΦΡΟΥΤΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ''ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ''

 Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

 ΥΓΕΙΑ:

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν

  Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν Εθνική κατάντια και ντροπή η Ελληνική μέχρι τώρα βραχονησίδα Ζουράφα να βρίσκετ...