Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ Η ΣΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!...Ε.ΣΥ?

    ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ

 ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΟ ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ: ΑΥΤΑ

 ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ,

 ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

 ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ



ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΣΟΓΙΑ   

Ε ..ΤΙ…; ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ  ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΚΑΚΟ;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ Η ΣΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ  ΣΕ 

ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗ  ΚΑΙ ΥΠΕΡΛΙΠΟΣ  ΓΝΩΣΤΑ ΣΑΝ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΟ  ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ  ΧΗΜΙΚΑ,  ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ  ,ΘΕΡΜΙΔΕΣ   ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ,ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ,ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ,ΙΝΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΙΠΗ.

ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ  ΘΡΕΠΤΙΚΗ  ΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ  ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΤΑ ΚΡΑΚΕΡΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ  ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ  Μ` ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ  ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ  ΑΛΛΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΟ ΛΑΔΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΣΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ,  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ,ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ , ΣΑΛΤΣΕΣ  ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ  ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ,ΚΡΑΚΕΡΣ Κ.Λ.Π.

 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ  ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΝΣ ΛΙΠΑΡΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ   Μ`ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ   ΠΟΥ  ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ,ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ  ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ  ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ.Κ.Λ.Π

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ  ΑΛΛΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ  ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΤΟΥ  ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ (ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ  ΠΑΘΗΣΕΙΣ).

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΖΑΧΑΡΗΣ  ,ΑΛΛΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΦΟΥΝ ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΚΑΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ  ΑΥΤΑ ΤΑ   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΒΑΛΕΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ  ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ  . ( ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ, ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΤΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΚΑΙ    ΟΛΑ  ΑΥΤΑ   ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΙΠΑΡΑ,  ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ )

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ  !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΦΟΒΑΣΑΙ  ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ,  ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ … ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ,ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

ΌΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ  ΔΕΙΣ ,ΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ  ΝΤΟΡΟ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ  ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ,

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ  ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΙ ΤΑΪΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ .

ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ  ΠΕΙΣΤΕΙ  ΑΠ` ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ  Ο ΕΧΘΡΟΣ  ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

20 τρόφιμα με σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζηςhttps://el.drderamus.com/20-foods-with-high-fructose-corn-syrup-13439

Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης ενισχύει την ανάπτυξη καρκινικών όγκων στο έντεροhttps://www.zougla.gr/ygeia/article/to-siropi-kalampokiou-ipsilis-frouktozis-enisxi-tin-anaptiksi-ton-karkinikon-ogon-sto-entero

Φρουκτόζη: Η γλυκιά τοξίνη που καταστρέφει την υγείαhttps://www.proionta-tis-fisis.com/frouctose-i-glykia-toxini-pou-katastrefei-tin-ygeia/

ΞΕΚΙΝΑ  ΤΩΡΑ,  ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ[ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ],ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΑΝΑΒΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΗ ΑΠΟ GTO ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ,ΝΕΡΟ,ΤΡΟΦΗ,ΑΕΡΑ,ΕΝΕΡΓΕΙΑκα

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους. 

5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς . ΣΕΛΙΔΑ 16 από 40

5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ. ΣΕΛΙΔΑ 17 από 40
5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

ΝΩ ΠΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ[ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ] ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ[ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ,ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ]

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ




 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν

  Οταν κοιμάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη,οι γείτονες ξεσαλώνουν Εθνική κατάντια και ντροπή η Ελληνική μέχρι τώρα βραχονησίδα Ζουράφα να βρίσκετ...